Saigon Food AB är en av Sveriges ledande importörer av livsmedel från Sydostasien. Med kunden i fokus och engagerade medarbetare har vårt familjeföretag sakta men säkert expanderat och vuxit tillsammans med våra kunder i över 20 års tid. Grunden i vårt företagande är ett nära samarbete med noga utvalda leverantörer och ett långsiktigt samarbete med våra kunder i Norden, stora som små. Vi har byggt upp vårt varumärke under en lång tid och våra kunder vet att vi prioriterar service och kvalitet i vårt sätt att jobba. Det skall vara enkelt och roligt att arbeta med oss i alla led, både som kund, medarbetare eller leverantör.

Vårt mål är att ha de "gladaste medarbetarna och de nöjdaste kunderna i branschen". Våra ledord är långsiktighet, kvalitet samt service i allt vi företar oss.
Vi tackar alla våra lojala kunder för ett gott samarbete och är stolta över att få vara er samarbetspartner. Vi välkomnar alla nya kunder och ser framemot att få serva er på bästa sätt i god Saigon anda!UTMÄRKELSER

Vi är stolta att ha förärats följande utmärkelser:

Ernst & Young Entrepreneur of the Year

"Årets manliga stjärnskott" 2010 i riksfinalen i Blå Hallen, Stockholm 2011. Juryns motivering löd: ”Quang Nguyen startade bokstavligt talat med två tomma händer. Idag är hans företag marknadsledare på import av livsmedel från Sydostasien. Med ett hjärta som klappar för såväl medarbetare som kunder är Quang Nguyen en god förebild för andra entreprenörer”.

Ernst & Young Entrepreneur Of The Year är en av världens främsta utmärkelser för entreprenörer.

Det är den första internationella utmärkelsen för entreprenörer som med tydliga visioner och goda ledaregenskaper bygger upp framgångsrika företag.

Ernst & Young Entrepreneur of the Year

"Årets manliga stjärnskott" 2010 i region Väst. Juryns motivering löd: ”Med sin givmildhet och ständiga hunger för att utvecklas på alla plan har han haft en fantastisk tillväxt”.

DI Gasellföretag 2010

Saigon Food AB har utsetts av tidningen Dagens Industri till DI Gasell 2010. Utmärkelsen ges till välmående och snabbväxande företag. Årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag.
Warning: Undefined array key "kundvagn" in /customers/b/b/a/laxanh.se/httpd.www/mod/right/right.php on line 3